• RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

Educació Física a l’IES Moixent


Título de blog:
Educació Física a l’IES Moixent
URL del blog:
http://educaciofisicamoixent.blogspot.com/
Autor:
Carles Ubeda Cardona
Categoría:
Blogs de Profesores y Profesoras
Presentación:
Educació Física interactiva: l’educació física a l’IES Moixent.
Aquest blog és l’aula virtual de la matèria d’EF. Podem trobar els apunts de cada unitat didàctica de cada curs i etapa educativa, així com altres entrades d’interés relacionades amb el món de l’activitat física i l’esport. És el llibre de l’assignatura, és el mitjà de comunicació a través d’internet entre professorat i alumnat, és l’espai creat per a treballar en les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
Etapa educativa:
ESO, Bachillerato
Area o asignatura:
Educació Física
CCAA/País:
Comunitat Valenciana
 • RSS
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • del.icio.us
 • LinkedIn
 • Netvibes

6,505 Responses to “Educació Física a l’IES Moixent”

 1. ojectrzf says:

  Nonetheless, Minnesotans around Present cards observed their particular cost within the water pump develop additional as opposed to every other status. Which is simply because a variety of Midwest suggests will be shopping for power through Europe, in which them rates much more. Plants until eventually not one but two Chi town place refineries enclosed for the purpose of preservation reopen.

  http://www.monroussillon.ca

Deja un comentario